Positiv energi-prisen

02. november 2017

Hvem fortjener Positiv energi-prisen 2017?  

Prisen tildeles en person, lag eller forening som har gjort en stor innsats som mange andre har fått nytte av gjennom året.  Eventuelt gjennom mange år. Tidligere vinnere er blant andre Notodden Turlag, NMK Notodden og Notodden sykehus venner, for å nevne noen.  Har du forslag til kandidater ber vi om at de sendes på mail til hj@notodden-energi.no eventuelt sendes på sms til 40405726.

Positiv energi-prisen består av en sjekk på kroner 10 000 og et kunstverk.  Nytt av året er at vi nå har fått Notodden-kunstneren Ingrid Lene Langdok til å lage en flott skulptur.  Den er støpt i steingods og det er meningen at den nå vil følge prisen i årene som kommer.

Lysbølge

Skulpturen har kunstneren gitt navnet «Lysbølge» og som man ser av bildet vekker den klare assosiasjoner til kraftproduksjon og elektrisk energi. 

--Jeg satte veldig pris på å få dette oppdraget.  Det er alltid hyggelig å jobbe for lokale oppdragsgivere.  Jeg fikk frie hender, men når oppdragsgiveren er Notodden Energi tenkte jeg det ville passe med en skulptur som ga assosiasjoner til vann og strø, sier Ingrid Lene Langedok.

--Du har fått mange godord for skulpturen utenfor bok- & blueshuset.

--Det har jeg fra folk i Notodden.  I kunstnerkretser er nok ikke slike figurative ting like verdsatt.  Det er ikke så ofte jeg jobber figurativt heller, men her var bestillingen veldig klar.  Et veldig hyggelig oppdrag å få det også, sier Ingrid Lene Langedok.

Chat med oss