Privat

Notodden Energi har tradisjonelt vært en leverandør av energiprodukter. Den senere tiden har vi utviklet flere produkter som du nyter godt av i hverdagen. På disse sidene kan du lese mer om hva vi tilbyr deg som privatperson.

 

Strøm
Vi sørger for at strømmen kommer trygt fram til ditt hus. Notodden Energi har ansvaret for all strømforsyning i Notodden kommune, og vi er opptatt av at du skal ha minst mulig problemer med leveransene. Skulle det en sjelden gang hende at strømmen "blir borte" garanterer vi deg at vi stiller opp så fort vi kan for at du skal få strømmen tilbake så raskt som mulig.

Altibox
Notodden Energi inngikk i 2006 et samarbeid med Lyse Energi i Stavanger for å tilby husstander i distriktet tjenester via fiberkabel. Utbyggingen av fibernettet pågår kontinuerlig, og via Altibox-løsningen kan vi tilby en rekke TV-kanaler, superraskt internett og bredbåndstelefoni. Du kan lese mer om Altibox-tilbudet vårt her.

Når det gjelder kraftleverandører så finner du oppdatert informasjon om tilgjengelige selskaper og priser på nettsiden til Konkurransetilsynet.